Seriespel

Kville BC har tänkt att starta upp seriespel i 10-ball för medlemmar under hösten. Tanken med detta är att skapa möjlighet till att kunna tävla regelbundet och att fler medlemmar kan mötas och lära känna varandra.

Nedan kommer info kring upplägg och anmälan om gått ut till alla medlemmar via mail.

Anmälan för seriespel

TIDSUPPLÄGG

En serie sträcker sig över en höst  (September-December) eller en vår (Februari-Maj). Alla matcherna kommer ha ett utsatt datum och tid. Matchtid och matchdag kan dock flyttas enligt överenskommelse mellan berörda spelare. Matcher som är schemalagda för varje månad skall dock vara spelade den samma.

TÄVLINGSUPPLÄGG

Seriespelet kan se olika ut beroende på antalet deltagare men grundtanken är att det ska vara indelat i divisioner så att spelare som ligger på ungefär samma nivå spelar mot varandra.

  • 5-7 Personer i varje serie
  • Alla möter varandra 2 gånger
  • Vinnaren av en serie går upp en division och den som kommer sist åker ner en division.

MATCHUPPLÄGG

Varje match spelas bäst av 3 set med distans 4 i varje set. Alla set skall spelas färdigt så en match kan antingen sluta 3-0 eller 2-1. Slutresultatet skrivs in på tävlingsdokument liggande i baren.

AVGIFT

Det kostar 100 kr att deltaga en säsong.

Bordshyran står alla spelare för själv.

PRISER OCH AVSLUTNING

Vinnaren i varje serie får 400 kr presentkort på Kville biljard + pris.

Vi avslutar säsongen med middag på Kville biljard för alla som varit med där klubben står för maten.

ANMÄLAN

Anmälan görs till klubben senast 15 augusti via mail ”Andreas.lindblom(snabel-a)me.com” eller ta kontakt med Andreas Lindblom i hallen.