Kville BC sponsregler

Uppdaterat: 2018-06-03

För att få spons måste man deltaga i Kville BC sponsprogram (400kr per år 2018)

Som medlem hos Kville BC har du rätt att söka spons (startavgift och reseersättning) för att tävla på Swedish Pool Tour vid 8 tillfällen per säsong.
Du kan söka till internationella tävlingar, styrelsen tar då beslut från fall till fall.

Alla tävlingar (utom lag SM final) räknas som 1 sponstillfälle.
Vid vinst av prispengar högre än klubbens ersättningsnivå utgår ingen spons.

Reseersättning utgår från Kville biljard eller närmare resväg.
Klubben ställer krav på samåkning.
För att reseersättning ska betalas ut, ska den som söker reseersättning, stämma av med andra Kvillespelare om samåkning till tävlingen. Finns det plats i någon bil ska denna möjlighet användas.

Spons till startavgift är följande:
Tävling som anordnas på annan ort
Rankad 32-1 650:-
Rankad 96-33 400:-
Rankad >96 250:-
Tävling som anordnas på Kville
Rankad 32-1 500:-
Rankad 96-33 300:-
Rankad >96 200:-

Sponsansökan måste inkomma till spons@kvillebc.se senast den tidpunkt SBF deadline har för anmälan till tävlingen.

Klubbens officiella klubbtröja måste användas minst en av tävlingsdagarna på den tävling man sökt spons för.

Andra förutsättningar för spons.
- Deltagit minst 1 gång senaste månaden innan ansökt tävling på någon av klubbens träningstillfällen. Dessa hålls:
- lördagar kl. 12-15
- söndagar kl. 12-15
- Eller på annat vis bidraga till klubbens utveckling och framtid.
- Vara på plats tidigare än sin starttid för att hjälpa tävlingsledning i de tävlingar klubben anordnar, både att förbereda samt att bistå under tävlingens gång.

Medlemmar som inte följer reglerna i sponsprogrammet kommer inte att få någon spons utbetald.

Mats Frösemo / Ordförande